Tara Gaia - Tara Gaia
kr0
Cart

Du har ingen produkter i handlekurven.

Bli din egen guru med emosjonell energiterapi

Vi kan tilby en skreddersydd utviklingsprosess som tar deg dypere inn i mysteriet deg.

Du kan ha sett oss hos

HVA VI GJØR

Vi underviser i emosjonell energiterapi

 - som frigjør livskraft og gjør deg til din egen guru

Noen ganger blir følelsene sittende fast i kroppen uten at vi kan nå de med tanker og ord. Traumer og overveldende situasjoner kan fører til energimønstre som setter seg fast dypt i kroppen. Resultatet kan bli ubalanse i kropp og sjel - som påvirker valgene vi tar hver eneste dag. Emosjonell energiterapi (EET) går bakenfor ordene og inn i sjelens domene - og forløser fastlåst energi slik mennesker kan leve ut sitt innerste potensiale. 

Egenkjærlighet

Alt du lengter etter ligger på andre siden av redsel. Leter du i dypet av deg selv finner du en dyp åre av ubetinget egenkjærlighet som setter deg fri.

Tilstedeværelse

Mysteriet inne i deg kan bare nås gjennom kraften i øyeblikket. Du kan ikke forstå denne reisen med hodet, du må la ditt eget nærvær i øyeblikket lede deg.

Nærvær

Nærværet i øyeblikket tar deg inn i en direkte erfaring av å være i kontakt med din indre guddommelige skaper; din indre guide.

Kraften oppstår når alt henger sammen

Tara Gaia | Start

Gi deg selv tid til å leve så sakte at hjertet, sjelen, sinnet og kroppen faller inn i en opplevelse av helhet. Det er først når du henger sammen innvendig at du kan begynne å leve med hele deg. Tara Gaia | Start er et månedsabonnement uten binding - som åpner opp døra til mysteriet som er inne i deg. 

Tara Gaia | Eteriske oljer

Lev i øyeblikket ved å aktivere sansene - og få tilgang til en naturlig intelligens som strømmer ut fra hjertet. Løs opp i emosjonelle sår ved å forløse energien som ligger lagret i muren rundt hjertet. Eteriske oljer har en magisk virkning på den emosjonelle bagasjen vi drar med oss. Forløs stagnert energi - og skap en ny start.

Tara Gaia | Mysterieskole

Vet du hvem du egentlig er? Bakenfor det innerste innerste? Der tankene dine blir stille, starter det mysteriet som er deg. I mysterieskolen blir du invitert inn i en utforskning av hvem du er bakenfor tankene, der målet er å skape dyp sammenheng mellom hjertet, sjelen, sinnet og kroppen. Bli med i Tara Gaia | Mysterieskole i 3 måneder eller i ett år.

hvem er det for

Se sammenhengene ved å søke dypere svar

Utdanning innen EET - emosjonell energiterapi - er for deg som ønsker å hjelpe andre mennesker til å søke dypere. Du er kanskje en terapeut eller coach som trenger en tilleggsutdannelse innen emosjonell energiterapi. Eller du er her fordi du ønsker å lære hvordan du kan transformere ditt eget liv på et dypere plan.

Metoden har fokus på: 

  • Direkte tilbakemelding fra og kommunikasjon med kroppens eget energifelt.
  • Hjertets iboende intelligens.
  • Transcendens av sinnet, som vil si å forstå tankene som et verktøy som tjener hjertet og ikke egoet.
  • Å opdage din sjels agenda og utforske sammenhengen med din personlig vei gjennom livet.

Vi har lyst å skape en ny verden

Det er en ny vind på vei, som inviterer oss til å lede oss selv fra hjertet og bruke vår egen sårbarhet som ressurs. Vi ønsker å leve helt på kanten av dette nye skiftet, slik at vi kan hjelpe deg til å mestre overgangen med et smil om munnen.   

hvordan gjør vi det

Skreddersøm og vandring i eget tempo 

Undervisningen bygger på direkte erfaring av energiene som er tilgjengelig for deg i øyeblikket. Er du terapeut eller coach - og ønsker en tilleggsutdannelse innen emosjonelt energiarbeid, så må du gå veien selv først. Du kan bare lede andre så langt som du er villig til å gå selv. Derfor er denne formen for utdannelse personlig - uansett om ditt fokus er å hjelpe andre eller å hjelpe deg selv. Du lærer ved å erfare. 

Å finne veien inn i egen kropp og sjel kan kan bare skje i ditt eget tempo - og når du er din egen sjef. Vårt mål er at du skal bli din egen guru.


Å leve en Tara Gaia livsstil er å leve i myk harmoni i visshet om at livskraften og intelligensen i Moder Jord lever inne i deg - og du er født med en iboende verdi som aldri kan ødelegges. Du kan legge deg selv øde - bli øde lagt - men du kan finne hjem igjen til deg selv ved å slå på lyset i dine mørke rom.

Fantastisk effektfullt program, formidlet på en god, omsorgsfull og forståelig måte.

Nå ser jeg at det var dette kurset jeg trengte. Det har renset og åpnet opp noe dypere i meg. 

Moderne mystikk 

Tara Gaia tilbyr hovedsaklig undervisning gjennom en moderne mysterieskole - som tar deg dypt inn i din egen emosjonelle energi. 

 

I undervisningen vil du bli kjent med en helhetlig tilnærming til mennesket, der vi drar veksler på ulike tradisjoner innen alternativ medisin og forskning på intelligensen i hjertet. Når vi ser de ulike tradisjonene som en del av et helhetsbildet, oppstår det en arketypisk prosess til heling som gjør oss i stand til å erfare mysteriene i oss dypere.

I den moderne mysterieskolen vil du møte kabbala, tarot, astrologi, numerologi, alkemi, kinesisk og indisk medisin, akupressur - og urtemedesin. Du får også opplæring i å bruke eteriske oljer innen emosjonell energiterapi. 

Abonnement og kurs

Produkter

Tara Gaia
|Start

Abonnement


Tara Gaia
|Eteriske oljer

doTERRA eteriske oljer


Tara Gaia
|Mysterieskole

Utdanning


NETTBUTIKK

Utstyr du kan trenge på veien

NATURLIG LIVSSTIL

Blogg om livet

Gratis bonus

Få Lyseffekten gratis
- et nettkurs i Kabbala og høyere bevissthet

Få tilgang til Lyseffekten ved å bli med i Mysterieskolen eller ved å kjøpe eteriske oljer fra doTERRA. 10 moduler. 10 sefiroter. 12 oppskrifter på eteriske oljer.

>