Bli det mest levende mennesket du kjenner!

Lær hvordan du kan skape flyt - selv om latteren har kilt seg fast i magen. Nå kan du bli med på morsomme og lette energiaktiveringer som skaper livskraft og flyt.

Hva om du intuitivt kunne guide deg selv til frihet, glede og flyt?

Har du mistet kontakt med den naturlige gleden inne i deg selv, og føler du deg forlatt i stedet for bergtatt av verden? Er det ikke på tide å finne tilbake til latteren og gleden - og leve i pakt og i takt med deg selv?

Å kjenne at smilet ikke når helt opp til øynene, skaper en opplevelse av indre tomhet, uro og tristhet. Tanker om at du ikke er god nok og ikke fortjener å ha det bra, kan surre rundt som sommerfugler i morgendisen.

Fortvilelsen over noe du ikke helt kan definere, legger seg som gylden spindelvev rundt tanker som virrer hit og dit. Det er noe som jager deg, som ikke gir deg ro - og alt du ønsker er å stoppe opp for å føle latteren din dypere og mer levende.

Den naturlige kraften som kommer fram når du ler, er ikke borte selv om du ikke hører latteren din i hverdagen. 

Ofte tror vi at vi må løse problemene ved å tenke oss ut av dem. Du begynner å gruble over hvorfor ting er slik de er. Sannheten er at du setter deg mer fast - og smilet falmer enda mer.

I stedet for å spørre deg selv hvorfor det er slik, spør i stedet hvordan. Hvordan kan du bli mer glad? Hvordan kan du få mer glede og kjenne mer flyt?

Det finnes en enkel løsning på dette problemet. Og latteren er mye nærmere enn hva du tror. Du lurer kanskje på når alt skal bli bra?

Svaret er NÅ!

Finn din indre BioSpirit; din indre guide!

Det finnes ei egen kraft i å være 100% tilstedet i et her og nå. Du kan kjenne at du er i det å bare være. Det er ikke en tankeøvelse, men en levende erfaring i å lytte til sin egen indre guide i øyeblikket. Din indre guide kan ikke nå deg når du lever i fortiden eller i framtiden; kun når du er her og nå. Da kan du føle deg selv tilstedet under huden. Din kropp møter sjelen - og en stille stemme vokser fram. Lytt til din egen BioSpirit - og guide deg selv tilbake til glede, frihet og flyt.

Start der du er

I BioSpirit lærer du språket til sjelen. Du lærer kommunikasjon gjennom symboler, intuisjon og bruk av bioenergi. Du vil begynne å lede deg selv innenifra og ut. Vi bruker verktøy som arketyper, tarot, kabbala, kinesisk medisin, astrologi - og eteriske oljer om du ønsker det.  Verktøyene er satt inn i et helhetlig energisystem, som danner et holon der alt er knyttet sammen. 

BioSpirit 

Skap balanse mellom sjel, følelser, sinn og kropp - og oppdag en helt ny måte å leve på. 

I flere år har det eksistert en liten, dedikert gruppe som har deltatt på undervisning gjennom BioSpirit. Vi har ledd og utfordret oss selv. Små og store gjennombrudd har dekorert veien vi har gått sammen. Men det har også vært forvirrende, komplekst og spennende å se sammenhengen mellom kinesisk medisin, astrologi og esoterisk visdom. I de første årene tok vi dypdykk ned i de ulike dimensjonene - sjel, følelser, sinn og kropp - hver for seg. Dette utviklet seg videre til en prosess der vi jobbet med å skape samspill mellom de fire dimensjonene. Prosessen var dyp og transformerende - og livsendrende for noen av oss. Og nå starter vi opp igjen! Men denne gangen blir det litt annerledes, fordi tidligere erfaringer bidrar til å forme framtiden også i dette programmet. Så hva skjer nå?

Vi jobber med energiaktiveringer der vi jobber i meditativ tilstand med arketypiske prosesser som er bygd opp av elementer fra astrologi, kinesisk medisin, kabbala, tarot og eteriske oljer.

Jeg fant langsomhetens tid

Hvorfor ble Tara Gaia instituttet til? Lengter du etter å finne tilbake til en indre tilstand av nærhet til seg selv - der du er omsluttet av kjærlighet uten betingelser? Hvordan kommer du deg dit? Hos Tara Gaia underviser vi deg i det som skal til for at du kan finne tilbake til kjærligheten og balansen inne i deg selv.

Hvordan jobber vi?

 • Du kan velge å kjøpe BioSpirit Del 1 som inneholder 13 ferdige energiaktiveringer som du kan ta når du vil.
 • Du kan velge å bli med på BioSpirit Del 2 og bli med på energiaktiveringene direkte. Vi møtes mandag kl. 20.00 på zoom hver 14 dag fram til jul. Vår første energiaktivering skjer 10. juli 2023 og de ferdige opptakene finner du inne i portalen. Energiaktiveringene skjer ved bruk av eteriske oljer på akupunkturpunkt, som er satt sammen som en protokoll ut fra 6 element kinesisk medisin og arketypiske prosesser gjennom tarot. Du trenger ikke bruke eteriske oljer dersom du ikke har.
 • Du får tilgang til en portal, som er under utvikling, og her finner du opptak og link til direktesendte energiaktiveringer.
 • Bonus: Få med 50 meditasjoner som du kan ta i ro og mak. Disse meditasjonene er små reiser i seg selv og mange av de bygger på hverandre.
 • Dersom du velger å kjøpe Del 1 vil du få tilgang i ett år. Del 2, som fungerer som et abonnement, kan sies opp når du vil.

Bli med nå

Ikke gå glipp av denne sjansen. Sikre din plass i dag!

BioSpirit

Del 1

Kjøp kurs


Kr

1290

/en gang

Kjøp del 1 og få

13 ferdige energiaktiveringer

Tilgangen varer ett år

 • 13 ferdige energiaktiveringer
 • 50 meditasjoner
 • Tilgang til alt med en gang
 • Tilgang i ett år
BioSpirit

Del 1 + 2

Kjøp del 1 og del 2


Kr

1290

Kjøp del 1 og abonner på del 2

Få første måned gratis

Tilgangen for BioSpirit 1 varer ett år


 • Få alt i del 1
 • Få alt i del 2
 • Få første måned gratis

Om Renate Lyse

Da jeg begynte å studere bevissthet kom jeg over det engelske ordet AWARENESS. Visste du at om du snur om på bokstavene i ordet, så får du A RAW SENSE? Mitt ønske er å hjelpe deg til å oppdage din egen råe sans, som uten filter kan guide deg fra kjærlighet. Jeg kaller den råe sansen for BioSpirit. Jeg er utdannet gestaltterapeut MNGF og allmennlærer - og jobber i dag i skjæringspunktet mellom det vi kan forstå rasjonelt og det udefinerbare vi bare kan kjenne gjennom intuisjonen. 

Du kan ha sett Renate i

Lytt til den stille stemmen som vet det hodet ikke skjønner.

La meg lese deg intuitivt - og hjelpe deg med å se hvilke blokkeringer som holder deg adskilt fra den naturlige strømmen av kjærlighet. Ved å bestille en individuell time, leser jeg fødselskartet ditt ut fra 13 tegns astrologi - og hjelper deg til å bli bevisst hvordan du kan få mer flyt, glede og latter inn i livet ditt.  

Hva sier andre?

Les andres erfaringer fra kurs jeg har holdt.

Dagrunn Nordeide

Noe har gitt slipp

Energien har økt og en utrolig god ro har senket seg over meg. Dette har rett og slett løst opp noe ganske fastlåst som jeg ikke har vært klar over har vært der før jeg kjente det ga slipp.

Berit Johansen

Jeg er mer meg selv

Jeg har gått å lurt på hvordan jeg skal stå i meg selv, være i meg selv. Jeg lurte på hva hun mener med "å være i seg selv" - og hvordan kommer jeg dit? Men jeg var jo der! Jeg måtte bare bli bevisst det og det ble jeg!

Vibeke Dahl Holst

Indre ro og god selvfølelse

Jeg har funnet en indre ro som jeg har lengtet etter. Med dette kom en god selvfølelse, ved å være mer i kontakt med meg selv. Jeg tar nå avgjørelser som er rett i stedet for å ønske å være "flink pike".

Hva får du?

1

En skreddersydd prosess

Vi kommer til å jobbe gjennom intuisjon med støtte i et system som smelter sammen esoteriske kabbala, astrologi, kinesisk medisin, tarot, arketyper og eteriske oljer. Ved å skape et helhetlig system med en av verdens mest fantastiske systemer, får du et koordinatsystem du kan følge.

2

Moderne forståelse

I stedet for å støtte oss på det gamle og utdaterte, jobber vi med et oppdatert og moderne system som inkluderer det 13. stjernetegnet Ophiuchus og det 6 elementet Seed i kinesisk medisin. Det gjør at Livets tre i Kabbala får 13 energisentre i stede for 10 som er det vanlige og tarotkortene får 6 elementer i stedet for 4. De to siste elementene hentes fra den Store arkana - og vi jobber med Rider Waite tarot. Er ikke tarot noe for deg? Bruk kortene til refleksjon og kanskje kommer du i kontakt med en dypere innsikt som du ikke visste fantes?

3

Gamle røtter

Visste du at i Babylons tid, 3000 år før kristus, så sorterte prester og medisinmenn planter inn i stjernetegnene? På gamle leirtavler sto det opptegnelse av medisin, som var særlig sterk når planetene sto i de ulike stjernetegnene. Vi bruker eteriske oljer ut fra samme system som de gamle babylonerne!

Bonus

Ærlig. Ekte. Levende.

50 MEDITASJONER

Få tilgang til over 50 meditasjoner med hjertesentrerte prosesser. Usikker på om dette er noe for deg? Ta meditasjonen på denne siden. Finn deg en god stilling - og trykk Play!

Hva gjør oss annerledes

Der andre famler i blinde og snakker i filosofiske begreper, gir vi deg et ekstremt nøyaktig system du kan bruke praktisk steg-for-steg for å skape mer frihet, glede og flyt. Faktisk gir vi deg et koordinatsystem over ditt indre biodynamiske energisystem, som du kan bruke som en intuitiv veiviser inn i mysteriet deg.

Aldri mist deg selv i møte med verden igjen.

Å ha en dyp forankring inne i deg selv, gjør at du aldri mister deg selv i møte med verden. Når noen ikke liker det du gjør - så liker du deg selv likevel - fordi du rommer alt du er. Både det negative og det positive. Det som er riktig og det som er feil. I stedet for å bli presset inn i et bilde andre lager til deg for å passe inn i, så er du fri til å følge den stille stemmen som leder deg dypere inn i deg selv.

BioSpirit

Hva sier andre om Renate Lyse?

Torill Kuhne

Ekte og ærlig

Renate bærer med seg omfattende kunnskaper og visdom. I dypet av min sjel har det vekket jubel, ikke minst gjennom denne gjenkjennelige "ekthet", som vi alle kan føle når vi møter den, at her har vi å gjøre med et menneske som vil det vel, vil sannhet, og som er i kontakt med sitt eget fundament av innsikter.

Marte H. Pedersen

Lytter og utfordrer

Jeg ser jeg på Renate som varm, snill, gavmild, åpen, ærlig, autentisk, spennende, kunnskapsrik, genial, engasjerende, inspirerende, oppfinnsom, løsningsfokusert, handlekraftig og utviklingsorientert. Hun ser mennesker, møter, lytter, forstår og utfordrer.

Berit Johansen

Kunnskapsrik og flink

Renate er ei dame som er kunnskapsrik og flink i det hun gjør, hun gir mye av seg selv, av og til for mye! Dette er ei dame som jeg har stor respekt for jobben hun gjør, og jeg er glad for å være i hennes gruppe, for jeg har lært så mye og fått mye hjelp.

Bring eteriske oljer inn i livet

Er du glad i naturen og ønsker å leve gjennom en naturlig livsstil? Ved å bruke eteriske oljer, åpner du opp for en ny dimensjon i livet ditt.

faq

ER DET ENKELT OG OVERSIKTELIG Å FINNE FRAM?

Du vil finne alt du trenger inne i portalen hos Tara Gaia med noen enkel tasteklikk. Du kan følge reisen i ditt eget tempo

Er det opptak av gruppemøter?

Gruppemøtene er stedet for å stille personlige spørsmål og dele opplevelser med gruppa. På grunn av taushetsplikt er det ikke opptak av disse samtalene. Men dersom det undervises i ulike tema som ikke kan knyttes til enkeltpersoner, vil det bli opptak som legges inn i portalen. 

Trenger jeg å investere i utstyr?

I BioSpirit trenger du bare å være - og ingen utstyr er nødvendig. Om du ønsker jobbe på egenhånd med å forløse energi i kroppen, kan du gjerne ta med en pendel og en neodym magnet. Jeg viser deg hvordan du kan jobbe med disse. Du kan også ta med deg eteriske oljer, men det er ikke nødvendig om du ikke ønsker det. Det finnes også to bøker jeg ofte refererer til, som kan være fine å ha.

PODCAST

Åpne opp kontakt med din indre BioSpirit - og kjenn på frihet, glede og flyt.

Lytt til podcasten Terapeut med mirakler - og få en smakebit på hva det vil si å leve så sakte at du lever gjennom hjertet.

Du er mye større enn du tror

Faktisk er det slik at tankene våre sperrer ute en ekstremt viktig dimensjon av oss selv, fordi tanker ikke kan føle. Det er følelsene som føler. Derfor kan du aldri tenke deg selv fri, fordi frihet er en følelse som oppstår når du blir stille og kongruent inne i deg selv. Da kommer glede og flyt som et naturlig resultat av at du er tilstedet - og trives på innsiden av deg selv. 

>