Bli det mest levende mennesket du kjenner!

Lær hvordan du kan skape flyt - selv om latteren har kilt seg fast i magen.

Hva om du intuitivt kunne guide deg selv til frihet, glede og flyt?

Har du mistet kontakt med den naturlige gleden inne i deg selv, og føler du deg forlatt i stedet for bergtatt av verden? Er det ikke på tide å finne tilbake til latteren og gleden - og leve i pakt og i takt med deg selv?

Å kjenne at smilet ikke når helt opp til øynene, skaper en opplevelse av indre tomhet, uro og tristhet. Tanker om at du ikke er god nok og ikke fortjener å ha det bra, kan surre rundt som sommerfugler i morgendisen.

Fortvilelsen over noe du ikke helt kan definere, legger seg som gylden spindelvev rundt tanker som virrer hit og dit. Det er noe som jager deg, som ikke gir deg ro - og alt du ønsker er å stoppe opp for å føle latteren din dypere og mer levende.

Den naturlige kraften som kommer fram når du ler, er ikke borte selv om du ikke hører latteren din i hverdagen. 

Ofte tror vi at vi må løse problemene ved å tenke oss ut av dem. Du begynner å gruble over hvorfor ting er slik de er. Sannheten er at du setter deg mer fast - og smilet falmer enda mer.

I stedet for å spørre deg selv hvorfor det er slik, spør i stedet hvordan. Hvordan kan du bli mer glad? Hvordan kan du få mer glede og kjenne mer flyt?

Det finnes en enkel løsning på dette problemet. Og latteren er mye nærmere enn hva du tror. Du lurer kanskje på når alt skal bli bra?

Svaret er NÅ!

Finn din indre BioSpirit; din indre guid!

Det finnes ei egen kraft i å være 100% tilstedet i et her og nå. Du kan kjenne at du er i det å bare være. Det er ikke en tankeøvelse, men en levende erfaring i å lytte til sin egen indre guide i øyeblikket. Din indre guide kan ikke nå deg når du lever i fortiden eller i framtiden; kun når du er her og nå. Da kan du føle deg selv tilstedet under huden. Din kropp møter sjelen - og en stille stemme vokser fram. Lytt til din egen BioSpirit - og guide deg selv tilbake til glede, frihet og flyt.

Hvorfor lytte til deg selv?

En dag jeg gikk å pratet med meg selv i skogen, oppdaget jeg at jeg aldri ventet på et svar etter å ha stilt et spørsmål til meg selv. I stedet for å lytte etter svaret som kom ordløst fra hjertet, hoppet jeg rett inn i et tankesurr som overdøvet alt det hjerte prøvde å si. 

LEV SAKTERE

Du lever enten i fortid eller i framtiden, sjelden i nåtid.

Begynn å leve så sakte at du kan lytte til ditt eget hjerte mens du går. Det finnes to typer kunnskap, den som kommer fra hodet og den som formidles ordløst gjennom sansevarhet.

TA TILBAKE MAGIEN

Når du stopper opp og lever her og nå, så skjer det et mirakel.

Du lever ikke lenger på innsiden av dine egne tanker, i stedet lever du gjennom sjel, følelser og kropp. Tankene som før gjorde deg til en slave, blir et verktøy for hjertet. 

FORSTÅ SAMMENHENGENE

Siden før babylons tid, 3000 år før Kristus, har mennesker forsket i sammenhengen mellom mennesket, naturen og universet. 

Det finnes en tapt kunnskap som snakker om hvordan universet påvirker oss gjennom elementer som ild, vann, luft, jord og biologisk livskraft. Men det finnes også et siste hemmelig element, som holder en perfekt kopi av alt som tar form. Formen av et tre finnes allerede på innsiden av frøet. Det siste elementet er bevissthet.

Om Renate Lyse

Da jeg begynte å studere bevissthet kom jeg over det engelske ordet AWARENESS. Visste du at om du snur om på bokstavene i ordet, så får du A RAW SENSE? Mitt ønske er å hjelpe deg til å oppdage din egen råe sans, som uten filter kan guide deg fra kjærlighet. Jeg kaller den råe sansen for BioSpirit. Jeg er utdannet gestaltterapeut og allmennlærer - og jobber i dag i skjæringspunktet mellom det vi kan forstå rasjonelt og det udefinerbare vi bare kan kjenne gjennom intuisjonen. 

Du kan ha sett Renate i

Lytt til den stille stemmen som vet det hodet ikke skjønner.

La meg lese deg intuitivt - og hjelpe deg med å se hvilke blokkeringer som holder deg adskilt fra den naturlige strømmen av kjærlighet. Ved å bestille en individuell time, leser jeg fødselskartet ditt ut fra 13 tegns astrologi - og hjelper deg til å bli bevisst hvordan du kan få mer flyt, glede og latter inn i livet ditt.  

Hva sier andre?

Les andres erfaringer fra kurs jeg har holdt.

Dagrunn Nordeide

Noe har gitt slipp

Energien har økt og en utrolig god ro har senket seg over meg. Dette har rett og slett løst opp noe ganske fastlåst som jeg ikke har vært klar over har vært der før jeg kjente det ga slipp.

Berit Johansen

Jeg er mer meg selv

Jeg har gått å lurt på hvordan jeg skal stå i meg selv, være i meg selv. Jeg lurte på hva hun mener med "å være i seg selv" - og hvordan kommer jeg dit? Men jeg var jo der! Jeg måtte bare bli bevisst det og det ble jeg!

Vibeke Dahl Holst

Indre ro og god selvfølelse

Jeg har funnet en indre ro som jeg har lengtet etter. Med dette kom en god selvfølelse, ved å være mer i kontakt med meg selv. Jeg tar nå avgjørelser som er rett i stedet for å ønske å være "flink pike".

Hva får du?

1

En skreddersydd prosess

Vi kommer til å jobbe gjennom intuisjon med støtte i et system som smelter sammen esoteriske Kabbala, astrologi, kinesisk medisin, tarot, arketyper og eteriske oljer. Ved å skape et helhetlig system med en av verdens mest fantastiske systemer, får du et koordinatsystem du kan følge. 

2

Moderne forståelse

I stedet for å støtte oss på det gamle og utdaterte, jobber vi med et oppdatert og moderne system som inkluderer det 13. stjernetegnet Ophiuchus og det 6 elementet Seed i kinesisk medisin. Det gjør at Livets tre i Kabbala får 13 energisentre i stede for 10 som er det vanlige og tarotkortene får 6 element i stedet for 4. 

3

Gamle røtter

Visste du at i Babylons tid, 3000 år før kristus, så sorterte prester og medisinmenn planter inn i stjernetegnene? På gamle leirtavler sto det opptegnelse av medisin, som var særlig sterk når planetene sto i de ulike stjernetegnene. Vi bruker eteriske oljer ut fra samme system som de gamle babylonerne!

Bonus

Ærlig. Ekte. Levende.

Du får to programmer som hjelper deg på reisen mot å oppdage at du er laget av alt hellig - kjærlighet. 

Når blokkeringene oppheves og du ikke lenger har noe som holder deg borte fra å oppleve egenkjærlighet, så rystes verden din på den aller beste måten. Du begynner å elske deg selv igjen.

Innhold i bonuser

Når du blir medlem i BioSpirit, får du tilgang til tre fantastiske bonuser med en gang.

Kunsten å leve med hele deg

Et nettkurs i 9 moduler som lærer deg å leve gjennom din egen sårbarhet - slik at du kan skape et autentisk og ærlig liv.

Reisen mot ubegrenset egenkjærlighet

Bli med på en reise gjennom 10 moduler med fokus på Bevissthet og transformasjon - og utforsk de 10 sefirotene i Kabbala.

Meditasjon

Få tilgang til meditasjonsarkivet med over 50 meditasjoner. Følg prosessorienterte meditasjoner steg for steg som tar deg dypere inn i ditt eget hjerte. 

Hva gjør oss annerledes

Der andre famler i blinde og snakker i filosofiske begreper, gir vi deg et ekstremt nøyaktig system du kan bruke praktisk steg-for-steg for å skape mer frihet, glede og flyt. Faktisk gir vi deg et koordinatsystem over ditt indre biodynamiske energisystem, som du kan bruke som en intuitiv veiviser inn i mysteriet deg.

Aldri mist deg selv i møte med verden igjen.

Å ha en dyp forankring inne i deg selv, gjør at du aldri mister deg selv i møte med verden. Når noen ikke liker det du gjør - så liker du deg selv likevel - fordi du rommer alt du er. Både det negative og det positive. Det som er riktig og det som er feil. I stedet for å bli presset inn i et bilde andre lager til deg for å passe inn i, så er du fri til å følge den stille stemmen som leder deg dypere inn i deg selv.

Jeg er klar og vil starte nå!

Biospirit Medlemskap

13 måneder med fokus på din indre BioSpirit

Kr

555

/mnd

  • Få tilgang 24/7
  • Ny modul hver måned i 13 måneder
  • Gruppeundervisning på nett
  • Still spørsmål når du trenger svar.
  • Mulighet for individuelle samtaler ved behov

Jeg trenger mer informasjon!

Biospirit Medlemskap

13 måneder med fokus på din indre BioSpirit

Kr

555

/mnd

  • Få tilgang 24/7
  • Ny modul hver måned i 13 måneder
  • Gruppeundervisning på nett
  • Still spørsmål når du trenger svar.
  • Mulighet for individuelle samtaler ved behov

BioSpirit

Hva sier andre om Renate Lyse?

Torill Kuhne

Ekte og ærlig

Renate bærer med seg omfattende kunnskaper og visdom. I dypet av min sjel har det vekket jubel, ikke minst gjennom denne gjenkjennelige "ekthet", som vi alle kan føle når vi møter den, at her har vi å gjøre med et menneske som vil det vel, vil sannhet, og som er i kontakt med sitt eget fundament av innsikter.

Marte H. Pedersen

Lytter og utfordrer

Jeg ser jeg på Renate som varm, snill, gavmild, åpen, ærlig, autentisk, spennende, kunnskapsrik, genial, engasjerende, inspirerende, oppfinnsom, løsningsfokusert, handlekraftig og utviklingsorientert. Hun ser mennesker, møter, lytter, forstår og utfordrer.

Berit Johansen

Kunnskapsrik og flink

Renate er ei dame som er kunnskapsrik og flink i det hun gjør, hun gir mye av seg selv, av og til for mye! Dette er ei dame som jeg har stor respekt for jobben hun gjør, og jeg er glad for å være i hennes gruppe, for jeg har lært så mye og fått mye hjelp.

Workshop Skamvaksinen®

Lengter du etter å gå rundt i et rom med andre folk - og føle deg inkludert, naturlig og trygg i møte med andre? Er du åpen for en radikal forandring, som gjør at du føler deg elsket innenifra og ut? Bli med på Skamvaksinen®!

faq

ER DET ENKELT OG OVERSIKTELIG Å FINNE FRAM?

Du vil finne alt du trenger inne i portalen hos Tara Gaia med noen enkel tasteklikk. En ny modul aktiveres hver måned - og du kan følge reisen i ditt eget tempo. Vi sender ut epost i god tid før vi møtes til samlinger på nett. Workshopen Skamvaksinen kjøres uavhengig BioSpirit programmet, men hører likevel til prosessen. Er du med i BioSpirit programmet, får du rabatter på workshoper i regi av Tara Gaia Instituttet. 

Er det opptak av gruppemøter?

Gruppemøtene er stedet for å stille personlige spørsmål og dele opplevelser med gruppa. På grunn av taushetsplikt er det ikke opptak av disse samtalene. Men dersom det undervises i ulike tema som ikke kan knyttes til enkeltpersoner, vil det bli opptak som legges inn i portalen. 

Trenger jeg å investere i utstyr?

Du trenger minimum to kortstokker - og gjerne en pendel og en neodym magnet. Du kan også ta med deg eteriske oljer, men det er ikke nødvendig om du ikke ønsker det. Du får hjelp til å finne fram til utstyret du trenger, når du er logget inn i portalen til BioSpirit programmet. 

kan jeg si opp medlemskapet når jeg vil?

Jeg anbefaler deg å inngå en avtale med deg selv om å følge prosessen i 13 måneder. Men skulle du oppleve at dette ikke er for deg, så kan du si opp medlemskapet når du vil inne i portalen.

PODCAST

Åpne opp kontakt med din indre BioSpirit - og kjenn på frihet, glede og flyt.

Lytt til podcasten Terapeut med mirakler - og få en smakebit på hva det vil si å leve så sakte at du lever gjennom hjertet.

Du er mye større enn du tror

Faktisk er det slik at tankene våre sperrer ute en ekstremt viktig dimensjon av oss selv, fordi tanker ikke kan føle. Det er følelsene som føler. Derfor kan du aldri tenke deg selv fri, fordi frihet er en følelse som oppstår når du blir stille og kongruent inne i deg selv. Da kommer glede og flyt som et naturlig resultat av at du er tilstedet - og trives på innsiden av deg selv. 

>