Fri-Flyt-Aton | Tara Gaia

Skap fri flyt med livskraft

- Finn hvilke emosjonelle knapper du kan trykke på for å frigjøre energi - og skape balanse

Bli med på en 7-dagers workshop med fokus på å skape flyt ved å frigjøre livskraft.

 

Noen ganger kjører vi oss faste i emosjonelle blokkeringer som skaper ubalanse i kropp, sjel og sinn. Med enkle grep kan vi finne og lokalisere hvor blokkeringene sitter, og vi kan raskt komme tilbake i flyt ved å trykke på de rette knappene. Ved å forandre frekvensene, kan vi forandre livet.

Emosjonell energiterapi går inn i det bio-magnetiske feltet i kroppen for å løse opp i lavfrekvente energiavtrykk som ikke gagner oss lengre, slik at vi kan løse de opp og skape fri flyt og ny balanse.


Få fire morgenmøter der du vil få:
  • Lære mer om hvordan emosjonelle energiavtrykk dannes.
  • Hvor energiavtrykk lagres i kroppen.
  • Hvordan du kan løse opp i energiavtrykk - og frigjøre livskraft.
  • Hva du kan gjøre for å unngå å gjenskape gamle energiavtrykk du ikke lengre trenger.

Morgenmøte #1

Mandag 1. mars 2021
kl. 10.00 på Zoom

Tema:
Hvordan kommuniserer du med din egen energi - og hvilken drøm om endring bærer du i hjertet og i sjelen din?

Morgenmøte #2

Onsdag 3. mars 2021
kl. 10.00 på Zoom

Tema:
Oppdag dine emosjonelle avtrykk - og hvordan de påvirker filteret du ser verden igjennom?

Morgenmøte #3

Fredag 5. mars 2021
kl. 10.00 på Zoom

Tema:
Slipp energien du har lagret i kroppen fri - gjennom å bruke kabbala, tarot og astrologi.

Morgenmøte #4

Søndag 7. mars 2021
kl. 10.00 på Zoom

Tema:
Oppdag hvordan energiarketyper påvirker sjelsesår - og hvordan å øke frekvensen skaper heling og balanse.

Start en daglig praksis:
  • Hver dag kan du logge din egen framgang sammen med andre deltakere i egen facebook-gruppe.
  • Vinn neodym magnet du kan bruke for å forløse emosjonell energi.
  • Få tips til hvilke eteriske oljer som løser opp i emosjonelle blokkeringer.
  • Bli med på "The miracle morning" i eget rom på Clubhouse for å få høyere frekvens.
  • Bli med på et invitasjonstog som kan gi deg tilgang til Clubhouse.
Hva trenger du?

Ta med deg en pendel og en magnet. En vanlig kjøkkenmagnet fungerer fint. Du kan lage deg en pendel selv, med tråd og en ring om du ikke har liggende. Du kan ta med deg eteriske oljer om du har. 

Hvem er dette for?

Workshopen er for deg som ønsker å lære mer om hvordan du kan kommunisere og forløse energi i kroppen. 

Hvem er dette ikke for?

Har du dype traumer eller overveldende minner anbefaler jeg deg ikke å delta, da du kan risikere å forløse for mye slik at du blir overveldet og re-traumatisert. 

Sikre deg plass i dag!

Har du vært med på Flowaton tidligere? 

Da er du allerede med! Gå til Facebookgruppa her.

Lyst å bli med?

Sjekk hva andre sier

Fantastisk effektfullt program, formidlet på en god, omsorgsfull og forståelig måte. Med mulighet for å ta alt i eget tempo. Føler det har virket dypt i sjelen og kjenner det jobber fortsatt. Utrolig glad for å ha deltatt, anbefales på det varmeste.

Sissel Salater

Nå ser jeg at det var dette kurset jeg trengte. Det har renset og åpnet opp noe mer/ dypere i meg. Opplever nå en dypere glede, ro og jevnere energi. Jeg er rett og slett mer harmonisk. Livets tre og oljeprotokollene er verktøy av gull. Renate formidler kunnskap med så mye godhet og omsorg. Hun formidler fra hjertet.

Kjersti Spjeld Selstø

Om ildsjelen

Renate Lyse

Hei, jeg brenner for at mennesker ikke skal bære med seg energi som skaper floker i hverdagen. Jeg vet hvor enkelt det er å gi slipp på energiavtrykk som gjør livet til en berg og dalbane. Selv om dette ikke er en quick-fix og du fortsatt må gjøre arbeidet selv, så kan jeg lære deg snarveien til å leve mykere med livsglede og livskraft som din beste følgesvenn. 

Jeg jobber i dag med emosjonell energiterapi, er utdannet allmennlærer og gestaltterapeut og driver Tara Gaia Institutt As. 

Sikre deg plass i dag!

Har du vært med på Flowaton tidligere? 

Da er du allerede med! Gå til Facebookgruppa her.

Hva sier andre?

Da jeg meldte meg på var jeg nysgjerrig å bli bedre kjent med å bruke oljer, og Renate forklarer bruken slik at jeg kan forstå mer av sammenhengene; hvordan og hva de ulike oljenes virkning kan være. De første dagene kunne jeg sovet døgnet rundt, men har fått mer energi den siste tiden. Jeg tolker dette slik at jeg er underveis på en indre reise...

Sigrunn Schroeder

Det har vore interessant og lærerikt. Du er inspirerende, og du formidler det på ein forståelig og god måte. Oljeprotokollen har vore effektiv for min del, og eg føler ein ro inni meg. Meditasjonen var nydelig.

Tusen takk for at eg fekk vere med Renate, og det kan virkelig anbefalast.

Lene Kalland

Dette har vært en flott opplevelse. Du formidler på en så naturlig og jordnær måte at alt gir mening. Jeg liker veldig godt å jobbe med oljer, og oljeprotokollene og historiene dine løser opp gammelt grums og gir meg ny forståelse. Er veldig takknemlig for at jeg fikk være med.

Linda Modell

Synes det har vert oppbyggende og lærerikt. Oljeprotokollen har virkelig gitt meg fantastisk effekt. Energien har økt og en utrolig god ro har senket seg over meg. Den har rett og slett løst opp noe ganske fastlåst som jeg ikke har vert klar over har vert der før jeg kjente det ga slepp. Oppbyggende tema. Du formidler med ord og energi på en måte som får meg til å bli bevist meg.
Yin og yang aktiviteter. Har skrevet kontrakt, en plan over hva jeg vil prioritere fremover.
God veiledning og meditasjon

Dagrun Nordeide

Fokuset vi satte oss var inspirerende, også kraften av å gå gjennom dagene i et fellesskap. Gjennom de 10 dagene kjent jeg en mer og mer tilstedeværende våkenhet, med både brytninger og "bobler" av informasjon som kom til overflata. Etterhvert i prosessen registrerte jeg mer hjerte-kontakt.. en dypere relasjon til meg selv tror jeg jeg kan si er vekket i denne prosessen. "Jeg er Mirakelet", som Renate viser vei i, kjentes virksomt. Jeg opplever Renates formidling, bl.a bruken av oljene på Chakraene, og innsiktene i Livets tre svært berikende.

Torill Kuhne

Jeg har funnet en indre ro som jeg har lengtet etter. Med dette kom en god selvfølelse, ved å være mer i kontakt med meg selv. Jeg tar nå avgjørelser som er rett i stedet for å ønske å være "flink pike". Jeg har under denne prosessen innsett at jeg har tatt mye ansvar som ikke er mitt. Nå rydder jeg og plasserer ansvaret der det hører hjemme. Workshopen har derfor gjort meg sterkere og tydeligere. Du er en god formidler Renate, jeg beundrer dine tolkninger og oljeprotokoller som sitter fart på prosessene.

Vibeke Dahl Holst

Min historie

Min historie startet i 1938 da ei stor ulykke på Malangseidet i Troms kommune tok livet av 14 mennesker i bygda. Da jeg ble født i 1975 vokste jeg opp i et lokalmiljø som fortsatt var dypt preget av ubearbeidede traumer, som førte til at jeg lærte meg å overleve i en verden der følelser aldri ble snakket om.

Det kom inn ei giftig tåke i sjelen den dagen i 1938, som det ble helt umulig å få bort igjen fordi den var så tykk og ugjennomtrengelig.

Det skulle ta meg 20 år å bearbeide dype sjelelige sår og ta et oppgjør med en bevisstløs måte å leve på. Min smerte ble omgjort til håp og engasjement for å leve i tak og i pakt med seg selv - og på en måte som inkluderer å lytte til sjelen.

Da den giftige tåka lettet, oppdaget jeg at vi kan aktivere lyset fra innsiden av cellene våre. Jeg skapte Lyseffekten, som er et kart for å aktivere høyfrekvent energi som skaper koherens mellom sjelen, kroppen, tankene og sinnet. Lyseffekten har siden blitt videreutviklet til et program om emosjonell energiterapi som går over ett år i regi av Tara Gaia Institutt AS.

Jeg tar deg med inn i hva som hendte i 1938 i den første episoden av podkasten Terapeut med mirakler. Du finner podcasten på iTunes.

Sikre deg plass i dag!

Har du vært med på Flowaton tidligere? 

Da er du allerede med! Gå til Facebookgruppa her.

Hva sier andre?

Da jeg for noen måneder siden for første gang kom over noe Renate delte på Facebook, ressonerte det umiddelbart i meg. Udramatisk og ydmykt delte hun modig egne dype erfaringer. Jeg tok kontakt, og har siden mer og mer blitt klar over hvilke omfattende kunnskaper og visdom Renate bærer med seg. I dypet av min sjel har det vekket jubel, ikke minst gjennom denne gjenkjennelige "ekthet", som vi alle kan føle når vi møter den, at her har vi å gjøre med et menneske som vil det vel, vil sannhet, og som er i kontakt med sitt eget fundament av innsikter. Renate avdekker, viser vei og åpner dører på en inkluderende, trygg måte, inn i fellesskapet hun lager rom for, hvor det er for alle å komme i kontakt med sin visdom. Jeg kjenner jeg kommer mer og mer hjem i meg selv gjennom alt det Renate så fantastisk og raust formidler for heling og vekst, og er inderlig takknemlig for at våre veier krysset hverandre.

Torill Kuhne

Som person ser jeg på Renate som varm, snill, gavmild, åpen, ærlig, autentisk, spennende, kunnskapsrik, genial, engasajerende, inspirerende, oppfinnsom, løsningsfokusert, handlekraftig og utviklingsorientert. Hun ser mennesker, møter, lytter, forstår og utfordrer.

Jeg vil si at hun kan se mennesker på et dypere plan, hun har stor innsikt og forståelse og har veldig mye kunnskap om hvordan vi mennesker fungerer på alle plan. Hun tar ikke seg selv så høytidelig, og det er befriende.

Hun er en dyktig formidler, og lever som hun lærer. Hun kan formidle den roen som hun vil lære mennesker å finne i seg selv, ved å være den roen, og hun fremstår som veldig jordnær og stødig. I den senere tid har jeg opplevd henne som mer livfull, engasjert og inspirert, og tempoet i formidlingen gjenspeiler seg i dette, og dette smitter over på meg.

Renate er flink til å bruke bilder i sin formidling, og det har gjort det lettere for meg å forstå og huske det hun lærer bort. Hun har stor evne og kapasitet til å tilegne seg ny kunnskap og kompetanse og deler raust det hun har lært. Hun har stor evne til å se sammenhenger, se ting på nye måter, og sette sammen ting hun har lært på en ny og spennende måte.

Renate er som en mentor, en som har gått foran. Hun har gått veien. Hun har funnet ro i seg selv. Hun viser at livsenergien er i flyt, og at hun takler motgang og ser læringen i det som skjer henne. Hun har bein i nesa, og er ikke redd for å si ifra og stå opp for seg selv. Hun tar egne valg, prøver seg frem, finner løsninger, tester ut, og vi andre kan lære av henne og sammen med henne.

Det har vært spennende og inspirerende å følge Renate gjennom de fire siste åra, og se hvordan hun har utvikla og endra seg i takt med stadig økende bevissthet, innsikt og opplysning, og jeg kjenner at jeg har utvikla og endra meg i takt med henne. Det har vært spennende å følge henne i prosessen der hun stadig har turt å vise mer av sine mange flotte sider og ikke minst den spirituelle siden. Hun har hjulpet meg å forstå, se og kjenne hvem jeg egentlig er, og få kontakt med sjelen.

Renate er en av de som har hjulpet meg mye med å finne ut av meg selv, og til å finne en så dyp ro i meg selv som jeg før ikke trodde eksisterte. Jeg anbefaler Renate på det varmeste, både som terapeut, oljecoach og kursholder.

Marte Hjelmeland Pedersen

Renate er ei dame som er kunnskapsrik og flink i det hun gjør, hun gir mye av seg selv, av og til for mye! Er det noe jeg lurer på så får jeg svar, og er jeg ikke i form så er hun veldig forståelsesfull og tålmodig når jeg trenger hjelp.
Dette er ei dame som jeg har stor respekt for jobben hun gjør, og jeg er glad for å være i hennes gruppe, for jeg har lært så mye og fått mye hjelp.

Jeg kan fortelle litt om hva hun har hjulpet meg med. Hun har fått meg til å bli bevisst på at jeg er der jeg skal være. Jeg er meg selv og er ikke redd for å vise det. Jeg snakker om oljer og ånder uten å føle meg dum og rar. For jeg tror på det, det er den jeg er. Jeg er ikke redd for å vise meg selv.

Jeg har gått å lurt på hvordan jeg skal stå i meg selv, være i meg selv. Jeg lurte på hva hun mener med "å være i seg selv" - og hvordan kommer jeg dit? Men jeg var jo der! Jeg måtte bare bli bevisst det og det ble jeg!

Berit Johansen

Sikre deg plass i dag!

Har du vært med på Flowaton tidligere? 

Da er du allerede med! Gå til Facebookgruppa her.

>

Aldri gå glipp av en episode

Lytter du til podcasten? Få en melding når neste episode kommer ut! Legg igjen navn og epostadresse, så blir du registrert for å motta nyhetsbrevet Lysglimt.