Lyseffekten | Tara Gaia

Podcast | Episode 29

Abonner

kr0.00
Cart

Du har ingen produkter i handlekurven.

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"a5c7f":{"name":"Main Accent","parent":-1},"0658d":{"name":"Accent Transparent","parent":"a5c7f","lock":{"lightness":1}}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"a5c7f":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"0658d":{"val":"rgba(50, 214, 236, 0.05)","hsl_parent_dependency":{"h":187,"l":0.56,"s":0.83}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"a5c7f":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}},"0658d":{"val":"rgba(55, 179, 233, 0.05)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":0.05}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

Tenn lyset i din egen sjel

Lengter du etter å skinne i ditt eget lys? Lyseffekten kommer når du er villig til å leve i tak og i pakt med kjærligheten du finner innerst i din egen sjel. 

Du har alltid vært ubetinget verdifull


Går du rundt med en følelse av at du går glipp av noe du egentlig skulle hatt tilgang til? Du har rett. Det finnes en skjult hemmelighet som ligger rett framfor nesa vår, som vi ikke erfarer når vi har gått oss vill på innsiden av tankene våre.

Du kan gjenopprette forbindelsen med kjærlighetskrafta her og nå - og forandre livet ditt for alltid.

Bli med på ei reise til din innerste sol  - med fokus krafta i egenkjærlighet som eksisterer som et lys i øyeblikket. Gjennom Lyseffekten blir du tatt med inn i ei dyp reise til egenkjærligheten, som finnes et sted der ingen skulle tru at noen kunne bu. Du kan ikke finne egenkjærlighet gjennom tankene, fordi det er en følelse. Hvis du ikke kan lete etter egenkjærlighet gjennom tankene dine, hvor finner du den da? Svaret er å bli selvfølende - og reisa gjennom Lyseffekten hjelper deg i å bli nettopp det.

Du kommer til å oppdage hvor uendelig vakker og verdifull du egentlig er.

Hva vil du få?

 • Få tilgang til en høyere bevissthet; gå fra å være sammensmeltet med tankene til å erfare at du er i kontakt med ei ren kjærlighetskraft som ligger bakenfor og er i alt som er.
 • Skap direkte erfaring med Lyseffekten; som er erkjennelsen av at egenkjærlighet er en tilstand som trer fram som en kraft i øyeblikket.
 • Motta effektive verktøy som gjør at du kan koble deg på krafta og leve i kontakt med lyset hele tiden.
 • Få et kart over veien til den universelle kjærlighetskrafta som er i essensen av oss alle.

Lær deg kunsten å leve med hele deg ved å ta i mot nærværet inn i deg selv.Hva innholder det?
Nettkurset Lyseffekten er ei reise inn i spirituell vekst, som tar deg steg for steg mot en våken bevissthet.

 • Ti moduler som tar deg inn i vandringen mot egenkjærlighet med fokus på direkte erfaring i kroppen.
 •  11 oppskrifter på oljeblandinger med eteriske oljer som du kan bruke til energiclearing og chakrabalansering.
 • Innføring i kabbala, tarot, livets tre og i hvilke oljer du kan bruke til hver sefirot.

Hva innholder det?

Lyseffekten ble laget som en døråpner for Et kurs i mirakler, som er ei bok som er skrevet av Helen Schucman. Gjennom Et kurs i mirakler blir du kjent med deg selv på en ny måte ved å se igjennom illusjonene til den fundamentale sannheten som ligger bakenfor. Tankene våre er et redskap. Problemet oppstår når vi tror tankene definerer oss - og er oss. Ved å gi slipp på troen om at vi må være noe, så kommer vi inn i en direkte erfaring av å bare være. I zenbuddhisme kalles denne erfaringen å være i zen; som betyr å være i ett med alt som eksisterer øyeblikket gjennom direkte erfaring med væren.

Etter å ha studert religioner og ulike filosofiske systemer i over 20 år, har jeg kommet til den enkle konklusjonen om at alle snakker om det samme: direkte erfaring med væren. Denne ene opplevelsen av å være i ett med sin egen eksistens. En opplevelse ingen ord noen gang kan fange, men som likevel ligger skjult som den ultimate sannheten bakenfor alt støy i verden. Den ubegripelige erfaringen av å være i kontakt med kilden til alt som er. Kall det Gud, Sophia, Ein Sof, Tao, kraften fra universet. Det er noe bakenfor alt, som du kan erfare gjennom direkte erfaring i øyeblikket.

Denne mektige opplevelsen kaller jeg Lyseffekten - og i kjernen står BEVISSTHET.

Lyseffekten inneholder 10 moduler:

 • B for Begrensninger
 • E for Endring
 • V for Værefølelse
 • I for Identitet
 • S for Selvfølende
 • S for Samskapende
 • T for Transformasjon
 • H for Helhet
 • E for Egenkjærlighet
 • T for Tilgivelse

Hvem er det for?
- Du ønsker at noen skal vise deg den dypeste hemmeligheten for spirituell vekst på en enkel måte.
- Du er lei av personlig utvikling - og har lyst å ta et kvantesprang innen spirituell utvikling.
- Du er interessert i å forstå de store sammenhengene og få en dypere forståelse av hvordan vi virker.

Hvem er det ikke for?
- Dette er ikke et kurs for deg som bærer på ubearbeidede traumer og gamle sår, som du ikke er klar for å ta fram. Kurset åpner deg opp og alt du holder tilbake kan komme opp til overflata.
- Det er heller ikke et kurs for deg som ikke er villig til å gå dypere i deg selv.

Hva får du?
- Økt tilgang til kjærlighetskrafta i øyeblikket som setter deg fri, får deg til å falle til ro i deg selv og skaper indre fred.

Bli kjent med en helt ny måte å leve på

Gammel visdom kommer opp i det moderne livet som en veiviser for å guide oss tilbake til noe vi har glemt. I Lyseffekten blir du tatt med inn i en verden der vi bruker verktøy som eteriske oljer, tarot og Kabbala.

Hver modul - og sefirot i Kabbala - har sin egen oljeblanding som du kan bruke som en kur for å støtte deg i oppdagelsene som venter på deg.

Om Renate

Hei, jeg heter Renate Lyse og jeg har grunnlagt Tara Gaia Mysterieskole. Lyseffekten er et nettkurs som åpner opp for ei reise inn i Tara Gaia Livspraksis.

Jeg har levd med kraften i Tao, som en levende erfaring, i de siste 10 årene. Og det har forandret meg fullstendig. Gjennom disse årene har jeg beveget meg gjennom fire faser i prosessen fra å være begrenset til å bli helt fri. I dag underviser jeg i disse prosessene og i Lyseffekten. Jeg er utdannet allmennlærer, gestaltterapeut, sertifisert eterisk olje lærer og studerer nå urtemedisin.

"Oppdag ditt spirituelle jeg. Dukk ned i deg selv og finn tilbake til kjærligheten til deg selv med hjelp av læringen i kurset i samarbeid med essensielle oljer. Kursholder Renate har stor kunnskap og kjærlighet til disse oljene og gir en spennende inngang til oljenes fascinerende verden."

Siri

kursdeltager

>

Aldri gå glipp av en episode

Lytter du til podcasten? Få en melding når neste episode kommer ut! Legg igjen navn og epostadresse, så blir du registrert for å motta nyhetsbrevet Lysglimt.