Mirakelkoden - to dagers workshop 

Bli det mest levende mennesket du kjenner!


Oppdraget, om du sier ja, er å aktivere lyskraften inne i deg og øke frekvensene til et høyere nivå.
Velkommen til en workshop som går i dybden på hemmeligheten med kabbala. Dypt inne i oss alle finnes en lysende kraft som ikke kan fanges med ord. I kabbala kalles denne kraften for Ein Sof; den uendelige lyskilden til alt liv. Denne urgamle kraften er i alt som er, også i deg.

Nå kan du bli med på en annerledes workshop der vi bruker kraften i biofeltet til å forløse blokkeringer som stopper deg. Bli med og aktiver lyskraften gjennom Mirakelkoden som gjør deg spill levende i øyeblikket - og lar deg oppdage at du er Mirakelet!

Få kontakt med kraften inne i deg selv - og oppdag at du er et Mirakel.


Kabbala lærer deg kunsten å bli levende


Har du noen gang lurt på hvordan alt henger sammen? Svaret på denne gåta kan kabbala gi deg. Kabbala er eldgammel kunnskap som går hånd i hånd med tarot, alkymi og astrologi. Læren tar deg inn i en forståelse av hvordan lyskraften blir manifistert på Moder Jord gjennom alt som lever. I kabbala finner du ti sefiroter - de ti mirakelkodene! Nå kan du bli med å aktivere kodene i kroppen din.

Du er 99% større enn du tror du er


1% av deg er fysisk materie. De andre 99% er usynlige. Ser du deg i speilet ser du kun 1% av den du virkelig er. Resten av deg er ulike kanaler av energi som strømmer sammen i øyeblikket for å skape nettopp deg. Men selv om den største delen av deg er usynlig, kan du likevel lære deg å kommunisere med det som er skjult inni deg.

Det usynlige kan erfares


Energiene inne i kroppen din kan vise deg hvor den strømmer og hvor den er blokkert, slik at du kan se det med dine egne øyne.

Gjennom annerledes bruk av allerede geniale verktøy, kan du lære å kommunisere med den skjulte siden av deg selv. Og når den usynlige siden på 99% utgjør den største delen av den du faktisk er, er det nesten en forbrytelse å kun kommunisere gjennom kroppsspråk og ord.

Etter at du har lært deg de hemmelige metodene, som bygger på tusenvis av år med eldgammel kunnskap, vil du kunne kommunisere med den usynlige siden av deg selv. Du kan åpne opp for en dypere kommunikasjon med deg selv.

Da tar du bolig i den Store deg - og du får tilgang til en ro og en tilstedeværelse du ikke trodde var mulig å finne. I kjølvannet av en indre stillhet, som er som et stille vann, kan du se innsiktene stige opp fra bunnen. Du åpner opp for å komme i kontakt med en dypere visdom som alltid har vært tilgjengelig for deg, men som du kanskje ikke har hatt god nok kontakt med.

Energiene jobber i deg her og nå i øyeblikket. Ved å bli helt stille og tilgjengelig inne i deg selv, kan du sanse energiene som en følt opplevelse i kroppen. Du har et nærvær inne i deg selv som er uten form, men som er levende tilgjengelig som en erfaring i øyeblikket. Med en gang tankene tar over, forsvinner kontakten med det indre nærværet. Da føles alt flatt. Selv fargene mister glansen - og livet kan kjennes fremmed ut.

99% av menneskene rundt deg lever kun i tankene


De fleste er trollbundet av sine egne tanker - og er blinde for den usynlige siden av seg selv.

Min invitasjon er ikke å bytte ut noe du tror på med en ny tanke. Da opererer vi fortsatt kun innenfor den ene prosenten.

Jeg ønsker å invitere deg til å utforske kontakten med det levende nærværet du har inne i deg selv. Kraften i Tao. Du kan erfare den usynlige siden av deg selv - som en levende erfaring - gjennom å sanse energiene direkte i øyeblikket.

Du har tilgang til en direkte viten som ikke kommer fra tankene, og det er denne dype kommunikasjonen vi skal vekke til livet.

Du har ei usynlig, pulserende og levende kraft på innsiden av deg selv som lengter etter å bli anerkjent.

Jeg tror hele verden skriker etter denne kunnskapen, men folk flest vet ikke hvor de skal lete. 99% lever på innsiden av tankene og leter i det intellektuelle - og venter på et mirakel.

Du som erkjenner at du må lete på innsiden av deg selv, oppdager at det er du som er mirakelet. Og du har vært det hele tiden!

To dagers workshop på nett


Er du klar for å åpne øynene for at du er uendelig mye større - og mer fantastisk - enn det du noen gang har trodd? Du er et Mirakel! Bli med på workshopen Mirakelkoden - Jeg er Mirakelet!

For første gang, kan du nå bli med på en to dagers workshop på nett der du vil:

  • Lære deg eldgamle verktøy som de færreste har tilgjengelige, som bygger på gammel visdom som har vært skjult i tusenvis av år.
  • Oppdage hvor energiene er blokkerte ved å se hvordan chakraenergiene (Qi) beveger seg gjennom ulike kanaler i kroppen.
  • Forstå hvordan energiene påvirker det daglig energinivået ditt og lære deg å nullstille og balansere energiene.
  • Ta 4 oljeprotokoller med eteriske oljer over to dager som løser opp i blokkeringene - og som skaper flyt.
  • Lær deg å bruke muskeltesting og magnet for å løse opp i blokkert energi.
  • Motta 8. chakra healing under workshopen som hjelper deg med å åpne opp.

Resultatet blir, når du begynner å kommunisere med din egen livsenergi, at blokkeringer løser seg opp intuitivt. Du kommer i kontakt med en dyp og levende flyt i livet ditt. I enden på denne reisa, finnes dyp indre fred og ubetinget kjærlighet til alt og alle. Selv om jeg ikke kan love deg varig indre fred i enden av workshopen, kan jeg love deg en nydelig start på en uendelig vakker reise mot dit indre lys som aldri tar slutt.

Om du ønsker å skape en virkelig og varig endring - og ikke lengre har lyst å sirkulere stress og uro på autopilot - så er tiden din NÅ.

Det Tao som kan omtales er ikke det sanne Tao.


Praktisk informasjon


Dato: Registrer deg på venteliste.
Tidspunkt: kl 18.00 - 21.00 hver kveld med pause på 20 minutter.

  • Ta med penn og papir, eteriske oljer, en magnet og en pendel (om du har).
  • Workshopen er en levende erfaring som formidles gjennom tilstedeværelse og nærvær i øyeblikket. Siden dette er en levende erfaring gjennom å være i kontakt med Tao, vil det ikke bli opptak. Du må være med direkte.

Workshopen går på nett over to dager, og vi bruker et program som heter Zoom og som er gratis for deg å bruke.

Du trenger eteriske oljer for å delta i oljeprotokollene. Men har du ingen eller du mangler noen av oljene, så går det også helt fint. Du kan også bruke pust, tapping og tilstedeværelse. Liste over eteriske oljer sendes på epost etter at du er påmeldt.

Dette er en workshop for deg som ønsker å være helt tilstedet inne i deg selv og leve dypt gjennom tilstedeværelse i øyeblikket. Alle følelser og opplevelser som er ubearbeidet kan komme opp. Denne workshopen er derfor ikke anbefalt for deg som har ubearbeidede traumer. Du kan komme i kontakt med sterke følelser som ønsker å bli sett og tatt på alvor. Det er viktig at du kan romme og tåle disse sidene på innsiden av deg selv - uten å flykte. Skulle du imidlertid få sterke reaksjoner som kommer uforutsett på, så kan du ta kontakt for å få støtte og hjelp. Du får også tilgang til ei facebookgruppe der du kan få støtte og lufte tanker.

Passer ikke datoen for workshopen og du ønsker inderlig å få være med neste gang, så kan du registrere deg på nyhetsbrevet Lysglimt for å motta informasjon om neste workshop. Du finner mulighet for å melde deg på nyhetsbrevet nederst.

Etter at du har vært med en gang, vil du få redusert pris på påfølgende workshoper slik at du kan fortsette din reise sammen med oss.

Registrer deg på venteliste

Ikke gå glipp av sjansen - få varsel på e-post.


Fantastisk effektfullt program, formidlet på en god, omsorgsfull og forståelig måte. Med mulighet for å ta alt i eget tempo. Føler det har virket dypt i sjelen og kjenner det jobber fortsatt. Utrolig glad for å ha deltatt, anbefales på det varmeste.


Sissel Salater


Da jeg meldte meg på var jeg nysgjerrig å bli bedre kjent med å bruke oljer, og Renate forklarer bruken slik at jeg kan forstå mer av sammenhengene; hvordan og hva de ulike oljenes virkning kan være. De første dagene kunne jeg sovet døgnet rundt, men har fått mer energi den siste tiden. Jeg tolker dette slik at jeg er underveis på en indre reise.....


Sigrunn Schroeder


Det har vore interessant og lærerikt. Du er inspirerende, og du formidler det på ein forståelig og god måte. Oljeprotokollen har vore effektiv for min del, og eg føler ein ro inni meg. Meditasjonen var nydelig.

Tusen takk for at eg fekk vere med Renate, og det kan virkelig anbefalast.


Lene Kalland


Dette har vært en flott opplevelse. Du formidler på en så naturlig og jordnær måte at alt gir mening. Jeg liker veldig godt å jobbe med oljer, og oljeprotokollene og historiene dine løser opp gammelt grums og gir meg ny forståelse. Er veldig takknemlig for at jeg fikk være med.


Linda Modell


Nå ser jeg at det var dette kurset jeg trengte. Det har renset og åpnet opp noe mer/ dypere i meg. Opplever nå en dypere glede, ro og jevnere energi. Jeg er rett og slett mer harmonisk. Livets tre og oljeprotokollene er verktøy av gull. Renate formidler kunnskap med så mye godhet og omsorg. Hun formidler fra hjertet.


Kjersti Spjeld Selstø


Dette har vært og er veldig inspirerende. Du formidler på en trygg og sikker måte og jeg har lært mye. Podcasten er også veldig inspirerende.


Helene Hagen


Fokuset vi satte oss var inspirerende, også kraften av å gå gjennom dagene i et fellesskap. Gjennom de 10 dagene kjent jeg en mer og mer tilstedeværende våkenhet, med både brytninger og "bobler" av informasjon som kom til overflata. Etterhvert i prosessen registrerte jeg mer hjerte-kontakt.. en dypere relasjon til meg selv tror jeg jeg kan si er vekket i denne prosessen. "Jeg er Mirakelet", som Renate viser vei i, kjentes virksomt. Jeg opplever Renates formidling, bl.a bruken av oljene på Chakraene, og innsiktene i Livets tre svært berikende.


Torill Kuhne


Jeg har funnet en indre ro som jeg har lengtet etter. Med dette kom en god selvfølelse, ved å være mer i kontakt med meg selv. Jeg tar nå avgjørelser som er rett i stedet for å ønske å være "flink pike". Jeg har under denne prosessen innsett at jeg har tatt mye ansvar som ikke er mitt. Nå rydder jeg og plasserer ansvaret der det hører hjemme. Workshopen har derfor gjort meg sterkere og tydeligere. Du er en god formidler Renate, jeg beundrer dine tolkninger og oljeprotokoller som sitter fart på prosessene.


Vibeke Dahl Holst


Synes det har vert oppbyggende og lærerikt. Oljeprotokollen har virkelig gitt meg fantastisk effekt. Energien har økt og en utrolig god ro har senket seg over meg. Den har rett og slett løst opp noe ganske fastlåst som jeg ikke har vert klar over har vert der før jeg kjente det ga slepp. Oppbyggende tema. Du formidler med ord og energi på en måte som får meg til å bli bevist meg.
Yin og yang aktiviteter. Har skrevet kontrakt, en plan over hva jeg vil prioritere fremover.
God veiledning og meditasjon


Dagrun Nordeide

Det du ikke forstår er inngangen til alt viktig


Jeg har levd i kontakt med Tao, kraften som aldri kan fanges, i de siste 10 årene. Denne erfaringen har forandret meg totalt. Det er fantastisk at vi ikke lengre trenger å lete etter løsningene i det intellektuelle. I stedet kan vi gjøre den største oppdagelsen som er tilgjengelig for oss gjennom direkte erfaring i øyeblikket. Jeg er. Levende. Nær. Her. Nå.

I dag underviser jeg i kraften i Tao, og har etablert Tara Gaia Mysterieskole der du kan utforske din indre, feminine buddha. Det er når du legger til side behovet for å forstå, at sannheten kan erfares.

Varm hilsen fra
Renate Lyse

For å finne fred, må du noen ganger være villig til å gi slipp på behovet for å forstå alt som skaper støy i livet ditt.

Torill Kuhne

Da jeg for noen måneder siden for første gang kom over noe Renate delte på Facebook, ressonerte det umiddelbart i meg. Udramatisk og ydmykt delte hun modig egne dype erfaringer. Jeg tok kontakt, og har siden mer og mer blitt klar over hvilke omfattende kunnskaper og visdom Renate bærer med seg. I dypet av min sjel har det vekket jubel, ikke minst gjennom denne gjenkjennelige "ekthet", som vi alle kan føle når vi møter den, at her har vi å gjøre med et menneske som vil det vel, vil sannhet, og som er i kontakt med sitt eget fundament av innsikter. Renate avdekker, viser vei og åpner dører på en inkluderende, trygg måte, inn i fellesskapet hun lager rom for, hvor det er for alle å komme i kontakt med sin visdom. Jeg kjenner jeg kommer mer og mer hjem i meg selv gjennom alt det Renate så fantastisk og raust formidler for heling og vekst, og er inderlig takknemlig for at våre veier krysset hverandre.

Marte Hjelmeland Pedersen

Som person ser jeg på Renate som varm, snill, gavmild, åpen, ærlig, autentisk, spennende, kunnskapsrik, genial, engasajerende, inspirerende, oppfinnsom, løsninsfokusert, handlekraftig og utviklingsorientert. Hun ser mennesker, møter, lytter, forstår og utfordrer.

Jeg vil si at hun kan se mennesker på et dypere plan, hun har stor innsikt og forståelse og har veldig mye kunnskap om hvordan vi mennesker fungerer på alle plan. Hun tar ikke seg selv så høytidlig, og det er befriende.

Hun er en dyktig formidler, og lever som hun lærer. Hun kan formidle den roen som hun vil lære mennesker å finne i seg selv, ved å være den roen, og hun fremstår som veldig jordnær og stødig. I den senere tid har jeg opplevd henne som mer livfull, engasjert og inspirert, og tempoet i formidlingen gjenspeiler seg i dette, og dette smitter over på meg.

Renate er flink til å bruke bilder i sin formidling, og det har gjort det lettere for meg å forstå og huske det hun lærer bort. Hun har stor evne og kapasitet til å tilegne seg ny kunnskap og kompetanse og deler raust det hun har lært. Hun har stor evne til å se sammenhenger, se ting på nye måter, og sette sammen ting hun har lært på en ny og spennende måte.

Renate er som en mentor, en som har gått foran. Hun har gått veien. Hun har funnet ro i seg selv. Hun viser at livsenergien er i flyt, og at hun takler motgang og ser læringen i det som skjer henne. Hun har bein i nesa, og er ikke redd for å si ifra og stå opp for seg selv. Hun tar egne valg, prøver seg frem, finner løsninger, tester ut, og vi andre kan lære av henne og sammen med henne.

Det har vært spennende og inspirerende å følge Renate gjennom de fire siste åra, og se hvordan hun har utvikla og endra seg i takt med stadig økende bevissthet, innsikt og opplysning, og jeg kjenner at jeg har utvikla og endra meg i takt med henne. Det har vært spennende å følge henne i prosessen der hun stadig har turt å vise mer av sine mange flotte sider og ikke minst den spirituelle siden. Hun har hjulpet meg å forstå, se og kjenne hvem jeg egentlig er, og få kontakt med sjelen.

Renate er en av de som har hjulpet meg mye med å finne ut av meg selv, og til å finne en så dyp ro i meg selv som jeg før ikke trodde eksisterte. Jeg anbefaler Renate på det varmeste, både som terapeut, oljecoach og kursholder.

Berit Johansen

Renate er ei dame som er kunnskapsrik og flink i det hun gjør, hun gir mye av seg selv, av og til for mye! Er det noe jeg lurer på så får jeg svar, og er jeg ikke i form så er hun veldig forståelsesfull og tålmodig når jeg trenger hjelp.
Dette er ei dame som jeg har stor respekt for jobben hun gjør, og jeg er glad for å være i hennes gruppe, for jeg har lært så mye og fått mye hjelp.

Jeg kan fortelle litt om hva hun har hjulpet meg med. Hun har fått meg til å bli bevisst på at jeg er der jeg skal være. Jeg er meg selv og er ikke redd for å vise det. Jeg snakker om oljer og ånder uten å føle meg dum og rar. For jeg tror på det, det er den jeg er. Jeg er ikke redd for å vise meg selv.

Jeg har gått å lurt på hvordan jeg skal stå i meg selv, være i meg selv. Jeg lurte på hva hun mener med "å være i seg selv" - og hvordan kommer jeg dit? Men jeg var jo der! Jeg måtte bare bli bevisst det og det ble jeg!

Registrer deg på venteliste

Ikke gå glipp av sjansen - få varsel på e-post.

>